Matchrefereat

Lidköpings FK - Vänersborgs IF 2-1

Ågårdsvallen 16 mars 12:00

Seger mot Vänersborgs IF

Seriekollegan, som kommer från några säsonger i div.1, gästade Ågårdsvallen i näst sista träningsmatchen inför seriepremiären om knappt två veckor.
Ett tuff match där vi skapade många chanser och lägen som vi kunde förvaltat lite bättre och vunnit med lite större siffror. Men en bra genomkörare där vi bara släpper till ett mål på straff efter vår 2-0 ledning. 1-0 kommer redan i 3:e minuten. Adam Bertilsson vänder upp och släpper ut till Simon som sätter in boll på bortre stolpen där Lyckman mycket snyggt skarvar in 1-0 med skallen. 2-0 kommer i 57:e efter fint anfall där Lyckman assisterar Romeo som trycker in 2-0 målet. Vänersborgs reducering kommer på straff i 68 som fastställer slutresultatet 2-1.
Vi luftar 19 spelare idag där vi har Olle Norstedt och Oscar Larsson tillbaka i spel igen efter några matchers frånvaro.
Kenans tankar om matchen:
” En stabil match av oss helt klart. Vi skapar många lägen men slarvar tyvärr bort de flesta. Vi kan göra både 5 och 6 mål idag. Istället för att stänga matchen i mitten av andra halvlek bjuder vi istället på en straff och de får reducera. Vi håller dock undan och vinner matchen klart rättvist ”

Nu har vi bara genrepet kvar mot Dalstorp hemma på Lördag kl.12.00 på Dinaplan
Joel Thorstensson
Olle Norstedt ( ut 60 )
Alfons Thörn ( ut 75 )
Albin Halimi
Jonathan Larsson ( ut 75 )
Hugo Eriksson ( ut 75 )
Oscar Norlin ( ut 60 )
Simon Gustavsson ( ut 45 )
Romeo Dahlèn ( ut 75 )