Medlemsavgifter

Lidköpings Fotbollsklubb står inför ett mycket spännande år! Vi är både stolta och tacksamma att vi har en fantastisk fotbollsorganisation med massor av aktiva spelare och långt över hundra ideellt arbetande ledare och tränare.

Medlemsavgiften är en väldigt viktig del i finansieringen av föreningen. Medlemsavgifterna för 2019 bestämdes på vårt höstmöte.

Medlemsavgifter 2019

Medlemsavgift: 400:-
Familjeavgift: 900:- Max total avgift för en familj: 3400:-
Rabatthäften: 5 häften á 100kr=500:- Max antal rabatthäften: 10 per familj. (Rabatthäften ingår ej i maxavgift)
Rabatthäften är ett sätt för oss att hålla ner medlemsavgiften. Rabatthäften säljs av alla som spelar fotboll från och med 10 år.

Träningsavgifter:

0-7 år:           Ingen träningsavgift
8-9 år:            200:-
10-12 år:        500:-
13-14 år:        900:-
15+:                 1400:-

Prisexempel:

Arne Persson (förälder), Lisa Person (förälder), Pelle Person (aktiv i P9)/9 år, Anja Persson (aktiv i F15)/15 år, Putte Person (bror-ej aktiv). Familjeavgift+träningsavgifter: 900+200+1400=2500kr
5 rabatthäften för Anja = 500kr. Familjeavgift+träningsavgifter+rabatthäften=3000kr

Bengt Andersson (förälder), Ann Andersson (förälder), Tobias Andersson (aktiv i P11)/11 år, Lisa Andersson (aktiv i F14)/14 år, Daniel Andersson (aktiv i Junior Herr)/18 år: Familjeavgift+träningsavgifter: 900+500+900+1400=3700. Maxavgift: 3400kr
10 rabatthäften för Tobias, Lisa och Daniel = 1000kr. Familjeavgift+träningsavgifter+rabatthäften=4400kr

Medlemsappen – en enklare vardag för dig som medlem

Nu kan du som medlem betala med tre nya digitala betalningsmeto­der, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom får vi en minskad manuell administration av avgifter.

Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom tillgång till en oas av smarta funk­tioner i MedlemsAppen! Ladda ner appen idag!

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transak­tionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till Medlems­Appen!

Ladda ner appen här:
Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

DIGITAL BETALNING

Nya digitala betalningsmetoder – Kortbetalning – Fakturabetalning – Delbetalning

Vad händer i appen?

Digitalt medlemskort direkt i telefonen – aldrig mer bortglömt i en väska.
Samla föreningskalendern i appen och svara på kallelser.
Samåkningsfunktion för körningar.
Utskick och föreningens nyheter direkt i appen – missa aldrig något viktigt igen.
Se status på fakturor och betala direkt i ap­pen via digitala betalningsmetoder.
Kontaktuppgifter till lagkamraterna.
Matchresultat och referat – lägg det i SportAdmin och se det i appen!
Närvarostatistik – följ upp hur många akti­viteter du har närvarat på.
Och mycket, mycket mer!