Matchrefereat

BK Forward - Lidköpings FK 2-0

Trängens IP 16 september 13:00

Förlust i Örebro

Vi förlorar matchen i första halvlek när vi är alldeles för passiva och i vårt pressspel.
Det håller inte mot ett bollskickligt Forward som gör 2 snabba mål innan halvtid.
2-0 ledningen för hemmalaget är helt rättvis och det krävs en förändring inför andra om vi inte ska inkassera en storförlust.
Jakob styr upp och justerar en del i vårt spel och vi är med mycket bättre direkt från avspark i andra.
I 55:e åker Forward på en utvisning efter 2 gula och vi parkerar på offensiv planhalva resten av matchen.
Det blir också en justeringar, Gabbe som rehabat en känning i veckan kommer in och vi går ner på 3 backlinje och skapar lite tryck. Men vi är inte tillräckligt spetsiga och skapar inte några jätteheta lägen.
Nikolla har 2 avslut som slickar ribba och stolpe men annars blir det för många inspel och inlägg som inte hittar några LFK spelare. På övertid har vi en handssituation men domaren friar.
Vi hade behövt ett mål som kunde gett lite nerv men Forward kan försvara sin 2-0 ledning till slutsignalen och vinner rättvist.
Nu väntar ny tuff bortamatch mot Gauthiod på Lördag och det är bara att jobba vidare i veckan.
Joel Thorstensson
Felix Stenström