Vilson Nikolla klar för LFK

22 åriga Vilson Nikolla ansluter till LFK truppen från IK Gauthiod. Vilson, som startat alla 15 vår matcherna med Gauthiod , är redan en etablerad div.2 spelare med meriter även från Karlstad BK.
Nikolla som är kusin med Dani har tränat med LFK truppen vid olika tillfällen senaste åren, även i vintras, och nu blir det också Framnäs som blir nästa hemmaplan där Vilson blir tillgänglig till matchen mot IFK Uddevalla 10/8 och får tröja nr.2
Så här säger Vilson om övergången:
Hur är känslan efter ha gjort klart med LFK?
Känslan är riktigt bra. Man har varit bekant med klubben sen innan och träffat alla spelare och medlemmar i klubben och blivit välkommen jättebra. Så det känns roligt och spännande.
Vad var det som gjorde att du valde att spela för oss?
Jo, för det första så trivs man bra med laget och alla, man känner de flesta och såklart ska det bli kul att spela med kusinen Danijel Nikolla. LFK har gjort en riktigt bra vårsäsong, så det är roligt att komma till ett lag som också vill vara med och kriga för att hålla sig kvar i toppen
Vad tror du om våra chanser i serien i höst?
Jag har många bra förhoppningar inför hösten. Jag tror många har underskattat LFK i år pga att dem har kommit från en division under men dem har motbevisat alla, och om det är någonting jag gillar så är det att motbevisa folk. Så länge man tror och kämpar för sina mål så finns det inget som kan stoppa en. Så jag har många bra förhoppningar inför hösten.
/ Vilson Nikolla

Och Patriks tankar om Vilson:
Vilson är ett perfekt nyförvärv för oss. En etablerad spelare i toppen av div.2 som kan spela på flera positioner.
Eftersom han tränat med oss tidigare så känner vi varandra ganska bra redan och vet var vi har varandra.
Han kommer tillföra både bredd och spets till truppen och jag är säker på att det kommer bli riktigt bra.
/ Patrik Gustavsson , Tränare LFK

Vilson Nikolla in i truppen