Tillbaka i vinnarspåret efter sen vändning mot IFK Tidaholm

IFK Tidaholm gör 1-0 redan i 2:a minuten när vi inte är vakna på Tidaholms spelvändning till förre LFK spelaren Rasmus Holmqvist som avslutar. Erik räddar men returen tar på Victor och in i mål.
Följande 30 minuter kan vi bara dra ett tjockt streck över! Kort sammanfattat så är vi inte med i matchen.
Det dröjer till ca kvarten kvar av första halvlek innan vi sakta börjar fatta att det är seriematch i div.2 vi spelar på Framnäs.
Nu skapar vi lite lägen och kommer runt och börjar behålla boll på IFK:s planhalva. Kan vi starta andra halvlek där vi slutar första så kan vi vända detta ändå.
Vi börjar sista 45 bättre och  sakta men säkert trycker vi ner IFK längre och längre in på deras planhalva.
Utdelningen kommer rättvist i 60:e. Spelvändning ut till Robin Kvick som kommer runt och trycker in hård boll framför mål där IFK försvararen styr in 1-1 i eget mål och 1-1 i självmål.
Nu går det fort. Vi är inte nöjda med 1 poäng idag och vi fortsätter trycka ner ett allt tröttare Tidaholm.
Norlin vänder ut till Egzon, som kom in i halvtid, som sticker in boll i djupet till Rasmus som blir nergjord i boxen.
Norlin sätter straffen vid stolproten men Tidaholm keepern går åt rätt håll och räddar.
Vi fortsätter trycka på och i nästa anfall blir Emilio knockad innanför straffområden men denna gång får vi inte straff.
Emilio får dock kliva av med huvudskada och Dani ersätter i 65:e.
Vi parkerar på offensiv planhalva och jagar vårt segermål som också kommer tillslut.
IFK går på knäna och drar på sej frispark vid hörnflaggan. Oscar sätter in bollen bakom målvakten som inte kan få bort bollen och Dani kan nicka in 2-1 segermålet.
Skönt att vi kan visa för oss själva och publiken att vi kan komma ut som ett bättre lag i andra efter den svaga starten.
Egzon, som varit borta ett tag med skada, gör ett piggt inhopp och utmanar på sin kant ordentligt.
Dani, som ersatte Emilio, kommer också in med energi och blir dessutom matchvinnare.
Elias gör ett tungt jobb på mitten och vinner mycket boll och dueller.
Bäst kvalitet håller ändå Framnäs fantastiska matta som måste hålla absolut toppklass i Sverige. Bra jobbat av vaktmästarna!!
Nu väntar först DM på Måndag borta mot Ekedalen innan vi åker till Göteborg, Sävedalen på Torsdag.
Återstår att se om skadade Oliver och Husse hinner bli spelklara till Sävedalen.
             Luis Larsson    Hellman    Algotsson
Stenström (45)      Reljanovic  (65)            Kvick
                             Norlin             Lindell
                      Karlsson (89)       Arvidsson