1-0 förlust mot Skoftebyn i Trollhättan

Skoftebyns IF – LFK  1-0  (1-0)

Skoftebyn kliver upp på oss direkt med hög press och mycket rörelse.
Vi har det lite jobbigt i början när vi inte hittar rätt i våra positioner och vi tappar alldeles för mycket boll i våra uppspel och får korta anfall.
Skoftebyn skapar dock inget jättefarligt mot vår starka 3 backlinje. Vi får jobba med omställningar och har 3-4 bra lägen från båda kanterna när Stenström och Hallin kommer runt men vi saknar det sista avgörande passet och avslutet.
Matchens enda mål kommer i 26:e när vi tar felpass som Skoftebyn spelare fångar upp och kommer fri med Erik som är chanslös.
Andra halvlek lyfter vi oss och matchen jämnar ut sej och vi hotar Skoftebyn målet några gånger.
Vi har en del bra lägen och anfall där vi måste vara mer skärpta i sista tredjedelen. Inbytte Emilio är nära mål i slutet när han lobbar över felplacerade målvakten men bollen slickar överkanten på ribban.
Skoftebyn vinner sett till 90 minuter rättvist och vi får jobba på med våra förbättringspotentialer.
Backlinjen med Algotsson, Luis Larsson och Hellman skötte sej bra där Axel Bohrèn ersatte Viktor sista kvarten.
Nu väntar Elfsborg U19 om drygt 1 vecka, Ons 7/3 på Dina plan kl.18.00. Kan bli sevärt !!

Algotsson      Luis Larsson (75)    Hellman
                                      Norlin (75-in 82)