Trist förlust mot Vårgårda

Tyvärr tar vi inte chansen att hänga med i toppen efter Söndagens minst sagt bleka insats på Framnäs.
Med all respekt för Vårgårda men det är bara en match vi ska vinna hemma.
Efter en trevande inledning känns det ändå som att vi är på gång att ta initiativet runt kvarten in i första halvlek.
Utan att skapa nån het chans är det ändå vi som har övertaget när Vårgårda först är farliga på en hörna som dansar på vår mållinje innan 0-1 kommer i 18:e. Vårgårda kommer runt på vår vänsterkant och sätter in boll framför mål där Aram får den på sej och in i mål. Linjeman vill döma bort målet för offside men domaren visar på mål.
Efter målet sjunker Vårgårda och håller ihop sitt lag. Vi har för dålig fart på bollen och för lite rörelse runt bollhållaren och hittar inte någon riktigt bra chans. Istället kommer 0-2 i 44:e. Frispark in framför mål med retur ut som gästerna utnyttjar.
Andra halvlek kan bara bli bättre från vår sida.
I andra ligger Vårgårda lågt och försvarar sin ledning. Vi rycker ändå upp oss och trycker ner Vårgårda rätt ordentligt i början på andra. Bästa chansen till att komma ikapp har Elias när hans nick från nära håll räddas på mållinjen. Ett mål där hade givetvis varit viktigt men Vårgårda håller emot och kan gå på omställningar och får också 0-3  i 78:e och matchen är avgjord.
Tråkigt att vi inte tar chansen men vi förtjänar inga poäng idag vilket däremot Vårgårda gör.
Nu gäller det att studsa tillbaka direkt och ladda för nästa match, Vänersborgs IF borta på Fredag.
       Yuksel          Hellman     Algotsson (66)
Stenström (73)     Norlin              Kvick
                    Lindell           Jonsson