Förlust mot Vårgårda….igen

Vi har en sjukt dålig ovana att förlora mot lag bakom oss i tabellen. Efter vårens bottennapp hemma mot Vårgårda var det dags igen på Tånga Hed mot just Vårgårda.
1-6 och två förluster mot ett lag som före matchen låg 10 poäng bakom oss är totalt underkänt.
Vårgårda som kämpar för att komma ur bottenträsket börjar piggt men Husse som gör sin första start på länge är framme och hotar flera gånger första kvarten. Men det är hemmalaget som tar ledningen med 1-0 i 18:e på straff. Vi åker på bolltapp på egen planhalva och bollen snabbt in i vår box där Vårgårdaspelare går omkull.
Efter målet sjunker Vårgårda lite och vi flyttar upp spelet och hotar mot hemmamålet några gånger utan att komma till farliga avslut.
Känns ändå i halvtid att vi ska kunna vända på matchen och Rasmus är igenom direkt efter avspark där vi börjar lite lovande.
Tyvärr kommer istället 2-0 dryga 10 in i andra på en långboll bakom vår backlinjen som vi inte har koll på.
Några minuter senare släpper vi till ny enkel chans och det står 3-0 i 58:e.
Vår 1-3 reducering kommer inte förrän på övertid och vi är försent ute för att få lite nerv i matchen.
Ändå snyggt mål när Kvick hittar Rasmus framför mål som gör sitt 13:e mål.
Nu tappar vi tyvärr kontakten med täten men vi får rycka upp oss snabbt och komma tillbaka till rätt nivå på Lördag när Vänersborgs IF kommer till Framnäs.
Ska vi nämna några så är Ekblad vår bästa spelare trots 3 insläppta som han är chanslös på och Husse låter sin känsliga vänsterfot tala några gånger i sin första start på länge…
         Algotsson   Luis Larsson    Hellman
Stenström (65)        Jonsson             Hallin (45)
                        Reljanovic       Abdulhadi