2-2 mot Vänersborgs FK

Tuff bortamatch mot Vänersborgs FK där vi tar med oss en poäng hem.
Hemmalaget trycker på bra från start och vi får satsa på omställningar i början.
VFK är framme och nosar några gånger men Erik och vårt försvar håller tätt bra.
Dryga halvtimman in i matchen rycker Emilio igenom och blir fälld utanför boxen i perfekt läge för en vänsterfot.
Oscar Norlin läge m.a.o och 1-0 är ett faktum när Oscar knorrar in frisparken otagbart i gaveln i minut 36.
Strax efter kommer VFK spelare in i vår box men Erik gör en fantatsisk räddning och första halvleks sista chans får Rasmus när han rycker förbi och kommer fri mot mål i lite dålig vinkel och VFK målvakten kan rädda.
Runt 10 minuter före halvtid får Hellman armbåge i ansiktet och får tyvärr bryta i halvlek och vi får klara oss utan vår försvars general sista 45.
Första 10 i andra halvlek är vi under hård press .1-1 målet kommer också logiskt i 55:e efter inspel framför mål där returen trycks in bakom en chanslös Erik.
Efter målet tar vi oss tillbaka lite mer i matchen och det värsta VFK trycket avtar.
I 63:e får Vänersborgs spelare sitt andra gula och får lämna Vänersvallen.
Borde vara fördel oss men istället åker vi på straff och det står 2-1 till Vänersborg i 67:e.
Sista 20 är det ändå vi med en man mer som styr det mesta av spelet. Johan har bra nick i 75:e som slickar stolpen innan vi får in 2-2 målet i 83:e. Inbytte Dani jobbar fram boll bra i boxen innan han spelar snett bakåt till Rasmus som kan trycka in reduceringen.
Sett till matchen över 90 får vi vara nöjda med en poäng.
Nu får vi drygt 2 veckors välbehövlig vila efter 7 månaders träning och matchande innan vi drar igång igen vecka 30.
Nästa seriematch blir den härliga långresan upp i Värmlandsskogarna och match mot Nordvärmland 3/8.
    Algotsson     Hellman (45)    Ring
Stenström          Norlin             Krasniqi (80)
                    Lindell       Reljanovic (68)
                    Karlsson      Arvidsson