Tung viktig poäng mot serieledarna Oddevold

Vi följer matchplanen klockrent. Vi har en poäng när matchen startar och vi ska ha med den in när matchen är slut.
Tack vare ett disciplinerat försvarspel och stenhårt jobb över hela planen tar vi en viktig poäng i jakten på nytt div.2 kontrakt och tvingar Oddevold att gå för seger i sin sista match mot Karlstad.
Första halvlek är chansfattig där vi har varsin bra chans. Vår efter Stenströms fina förarbete på kanten med boll in till Rasmus som har bra läge men han får inte till avslutet. Oddevold har sin bästa precis före halvtid med avslut över.
I andra trycker Oddevold på mer men vi försvarar oss bra och håller ihop laget och med en storspelande Didrik i mål så håller vi nollan och kan ta en viktig poäng.
Stort beröm till hela laget för ett kopiöst slit på den tunga planen där Didrik och Hellman sticker ut lite extra.
Även pigga inhopp av Hugo Eriksson, Leo och Simon som visar att vi har en bra trupp.
Nu laddar vi inför avslutningen borta mot Tidaholm på Söndag där seger kan krävas beroende på övriga resultat.
Härlig stämning på Framnäs också när Oddevold supportrarna försökte lyfta fram sitt lag och vi passar på att tacka årets publik.
Vårt publiksnitt landar på nära 200 som är helt ok med tanke på Coronarestriktionerna i början på säsongen. Sen vet vi att mer publik kommer om vi kan vara med i toppstriden så det får vi jobba på till nästa säsong.
                                          Didrik
          Jonsson.     Ring.    Hellman.     Hallin