Tung förlust i Värmland

Vi får åka den långa vägen hem utan poäng i en match där vi borde haft minst 1 poäng sett till matchen.
Första halvlek är chansfri från båda lagen men Nordvärmland lyckas ändå trycka in 1-0 på en 2:a boll i vårt straffområde. Vi har en hel del lägen första 45 där vi kommer runt på kanterna men vi hittar inte rätt i sista passet eller inlägget.
I andra byter vi lite system och tar över matchen ordentligt och börjar jakten på en kvittering. Den kommer tillslut i 73:e när Oliwer Östlind, som kom in i halvlek, rinner igenom i djupet och rundar målvakten och sätter rättvisa 1-1. Nu har vi matchen ordentligt och ska givetvis gå för ett segermål när Nordvärmland inte har något ordnat anfallsspel alls.
Tyvärr åker vi på 1-2 ganska omgående på lång boll in framför Didrik som räddar nicken men returen ut går till hemmaspelare som kan raka in nytt ledningsmål. Inte speciellt logiskt i det läget när vi haft tryck hela andra halvlek.
Vi fortsätter trycka ner ett allt tröttare Nordvärmland som bara försvarar sej och vi har bollen ett antal gånger i hemmalagets box utan att få dit ett ordentligt avslut. Närmast är Östlind igen när han är nära att komma igenom men vinkeln blir för dålig.
Istället när vi trycker upp många spelare kommer en omställning som ger 3-1 seger målet i 95:e.
Vi har helt enkelt svårt just nu att komma till avslut på det bollövertag vi ändå har. Alldeles för många inspel, inlägg och fasta offensiva situationer fastnar framför Nordvärmland starka backlinje istället för att komma in bakom och mellan försvar och målvakt.
Vi kan bara fortsätta att jobba på och förbereda oss inför nästa viktiga hemmamatch mot IFK Skövde på Lördag.
Oliwer Östlind får ett stort plus på sitt pigga inhopp i halvtid och dessutom ett fint mål.
                                       Didrik T
           Ring.      Hellman.     Löfving Svensson
Persson.      Eriksson.     Jonsson.     Gustavsson (64)
                                       Reljanovic