Uddamålsförlust mot Vänersborgs FK

Ny förlust i en match där förtjänar mer. Första halvlek böljar fram och tillbaka med chanser för båda lagen men med en bra målvakt, Ekblad, så håller vi nollan samtidigt som vi hotar VFK, framför allt på högerkanten. Stenström kliver upp och Gani drar med sej sin gubbe in banan. I 24:e får vi utdelning på ett sånt anfall. Lennerskog hittar Felix som kommer runt sin gubbe och trycker in bollen framför mål där Rasmus kommer flygande med en läcker språngskalle otagbart för VFK keepern.
Riktigt snyggt mål för 485 personer på läktarna och 1-0 står sej till halvtidsvilan.
Tyvärr får vi inte behålla ledning så länge i 2:a. I 50:e gör vi ett misstag och då är skyttekungen i VFK, Valon Gashi klinisk framför mål.
Surt när Gurra Norlin har ett bra inspel framför VFK målet som är nära att nå en LFK fot i anfallet före.
Strax efter 1-1 målet kommer Felix runt igen och nu kommer Gani in framför mål men hans nick tar i ribban tyvärr.
Det blir istället VFK som får göra sitt segermål i 81:a. Vi får inte bort bollen och den hamnar  framför mål där Gashi dyker upp igen. Några minuter senare gör Elias nickmål efter nytt högerinlägg men linjeman vinkar med sin flagga. Andra matchen i rad som vi får mål tveksamt bortdömt. Vi är ändå millimeter från ett viktigt reduceringsmål i slutet. Ännu en boll in från högerkanten där Lennerskog inte hinner fram ordentligt och styrningen halvmetern framför mål går över.
Vi har helt enkelt inte marginaler och  tur med oss där alla jobbar hårt och gör en bra match som inte syns i tabellen.
Vi får köra på och fortsätta vår väg . Nu väntar Nordvärmland borta där vi riskerar att få spela utan Hellman som fick kliva av i slutet med knäproblem.
Stenström     Algotsson    Hellman (88)    Hallin
               Lennerskog      Nordmark