1-1 i Tidaholm efter sen kvittering av hemmalaget

Vår 1-0 ledning stod stod sej till 91:a minuten när Tidaholm får nicka in kvitteringen alldeles för enkelt.
Vi kan väl sammanfatta matchen att vi kan betydligt bättre än så här.
Det vi tar med oss är det fina djupledsspelet med fina löpningar av våra centrala mittfältare.
Vårt 1-0 mål är frukten av en fin diagonalboll från Aram till Elias som kommer igenom och avslutar och målvakten får rädda till hörna. Elias sätter hörnan på första ytan där Hellman kommer först in och kan styra in 1-0 med pannan i 16:e.
Lite senare är Oliver på väg igenom på ny fin boll och djupledsslöpning men linjeman är lite för het med flaggan och vinkar felaktivt av för offside.
Sista halvan av första halvlek är ok från vår sida men vi kan få upp bolltempot mycket mer inför andra vilket Patrik trycker på.
5 planerade byten där bl.a Rasmus Arvidsson kommer in men tyvärr trampar han snett knappa 20 in i andra och får bryta matchen. Våra bästa chanser kommer när vi kommer runt på kanterna men inspelen når inte några LFK fötter eller huvuden.
Vi är på väg mot en knapp seger när vi släpper in 1-1 på övertid ganska onödigt men ärligt talat så förtjänar Tidaholm GoIF, som spelar trevlig fotboll, det målet.
Vi tar med oss djupledsspelet och vet att vi måste få mycket bättre fart på bollen till nästa match mot IFK Falköping där vi äntligen får spela hemma, Lördag kl.12.00 på Dinaplan.
       Yuksel (45)     Luis Larsson      Hellman
Stenström (45)      Reljanovic (45)        Hallin (65)
                   Jonsson (45, in 63)    Lindell
                   Karlsson (45)       Nikolla (73)