Förlust med 0-2 mot Götene

LFK – Götene IF 0-2 (0-0)

Förlust i snöyran mot Götene och en nyttig påminelse att en fotbollsmatch pågår i 90 minuter.
Första halvlek är helt ok från vår sida. Vi dominerar matchen totalt och Götene får jobba hårt med att försvara sej.
Tasse, som vi ger 45 minuter idag, styr matchen fint från sin centrala position och vi skapar fina chanser.
Vi har bl.a 4 frilägen som vi bränner. Götene målvakten räddar alla 4 och det håller givetvis inte att inte sätta, iallafall 3 av dom.
Vi borde gått till halvtid med en ordentlig ledning men det står 0-0 på tavlan.
Vi gör 2 byten i ht, planerat på Tasse och dessutom får Axel bryta efter smäll i huvudet.
Andra halvlek är rent bedrövlig från vår sida. Visserligen kliver Götene på lite högre och tuffare  men vi tappar allt det vi ska göra i andra. 0-1 kommer på för lös bakåtpass som Johan Karlsson snappar upp och sätter sitt friläge mot Joel.
0-2 målet visar Götene att dom alltid är farliga på fasta och det är inte Norres första nickmål direkt.
Vi skapar ärligt talat inte mycket i andra och Götene är klart bättre sista 45.
Nu får vi ransaka oss och visa nästa match mot betydligt tuffare motstånd, Gauthiod att vi tänker spela så som vi bestämnt.
Det vi tar med oss idag är Tasses fina halvlek.

Bohrèn (45)       Luis Larsson     Hellman
Stenström                  Tasevski (45)                 Hallin