Storseger mot Åsarp, 9-2, och upp i serieledning igen

Åsarp Trädet – LFK 2-9 (0-4)

Vi kör över Åsarp när Totte Bohrèn gör 5 mål och vi bättrar på målskillnaden ordentligt. Lördagen fulländades när våra topprivaler IFK Tidaholm fick stryk i Tidaholmsderbyt mot TGoIF.
Efter en seg och temposvag inledning från vår sida där hemmalaget var pigga första kvarten startar vi målorgien i 16:e minuten. Nordmark vinner boll högt och lägger perfekt boll i djupet på Totte som är klinisk. Efter det rullar målen in. Stenström gör 2-0 och 3-0 med fina avslut utanför boxen innan Totte gör 4-0 före halvtid.
Nu är matchen givetvis klar men vi vill bättra på vår målskillnad och fortsätta andra halvlek med fler mål.
Vi behöver inte vänta länge på 5-0, 6-0 och 7-0 när Norlin  och Totte gör tre snabba mål när uret visar 51 minuter. 8-0 kommer strax efter när Totte gör sitt 5:e mål i 56:e minuten. Totte kan sen nöjd med dagen kliva av efter en timmas spel. Frågan är hur många han gjort på 90 ?!. I detta läge är det givetvis svårt att hålla rätt fokus och vi släpper lite onödigt in 2 mål där emellan dunkar Elias också in vårt 9:e mål. Vi är nära tvåsiffrigt när Danis avslut tar i stolpen i slutminuten.
Matchen slutar med 9-2 seger, siffror som inte hör hemma i div.3 men vi är väldigt effektiva och tar vara på våra chanser.
Tottes 5 mål säger väl det mesta om hans kapacitet, tänk om vi haft med Totte hel och frisk från seriestarten……
Nu gäller det att vi är ödmjuka och fokuserar på nästa match som blir något helt annat när Götene, som kämpar för sitt kontrakt, kommer till Framnäs på Söndag.
Dagens mål och lika viktigt, assisten:
Mål:K Bohrèn 5,  Stenström 2,  Norlin 1,  Lindell 1
Assist:  Nordmark 2, Lindell 2, Yuksel 1, Norlin 1, Stenström 1, Hjort 1 och 1 Åsarp T retur
            Yuksel      Luis Larsson   Hellman (45)
Stenström (61)    Tasevski (73)           Norlin
                    Abdulhadi (45)       Nordmark