Truppen 2018 och Patriks tankar inför seriepremiären…

Äntligen seriepremiär efter en lång försäsong.
Här är Patriks tankar inför premiären mot IFK Falköping på Fredag

” Efter att vi varit igång med träning sedan 1 december och spelat ett antal matcher, ser vi nu fram emot seriestarten. Några träningar kvar och det är självklart fortfarande en del vi behöver slipa på. Läget i truppen är bra då de flesta i truppen (förutom Totte och Martin E) varit hela och friska under större del av försäsongen. Givetvis har vi haft en period av sjukdomar precis som andra lag och några mindre skador men totalt sett har vi inte haft mycket frånvaro från träning.
Vi har också haft ett antal spelare från vårt U17-lag som turas om att träna med oss och som verkligen gör ett bra intryck på träningarna. Några av dom har också varit med i matchtruppen vid några tillfällen och gjort riktigt bra ifrån sig. Spelmässigt har det gått lite upp och ner då vi har spelat lysande vissa perioder och inte fått till det lika bra i andra perioder. Det vi ser i samtliga matcher är att det är upp till oss hur vi vill att matcherna ska se ut.
Vi har hittills spelat en tävlingsmatch i DM och den har vi vunnit. Nu vill vi fortsätta och skapa en trend och en vinnarmentalitet som ska ta oss långt under 2018.
Premiären spelas mot IFK Falköping på bortaplan vilket är en av de svåraste uppgifterna under årets seriespel. Falköping är ett välorganiserat lag med en del duktiga spelare som alltid är giftiga när de får chansen. För vår del gäller det att åka dit med beslutsamhet och visa att vi bestämmer och att vi ska ha poängen med oss hem till Lidköping.
På fredag ska publiken få se ett LFK från sin bästa sida i 90 minuter så vi hoppas verkligen att ni tar en tur till Falköping och Odenvis konstgräs för att heja fram oss till 3 poäng. “

/ Patrik Gustavsson, Tränare LFK

Gustaf Norlin – Skövde AIK
Gani Gerxhaliu – Skövde AIK