Blytung förlust mot Trollhättans BoIS

LFK – Trollhättans BoIS 0-2 (0-0)
Vi spetsar till kampen om div.2 platserna med Fredagens förlust och nu är TBoIS med på allvar igen.
En förlust som känns onödig med tanke på vår första halvlek som är riktigt bra.
Vi har bra fart på boll och fötter och skapar flera fina chanser där Elias och Totte har dom bästa.
En 2-0 ledning hade speglat första 45 rätt bra men vi får gå in till halvtid mållösa.
Känslan där är bara att fortsätta vårt spel så kommer målen i andra.
Tyvärr blir det tvärt om. Redan 2 minuter in i andra halvlek åker vi på 0-1 efter bolltapp högt upp på offensiv planhalva och snabb TBoIS omställning.
Efter målet har vi svårt att komma tillbaka till första halvleks fina spel och vi får inte till samma tryck.
Dryga timman in i matchen kommer nästa bolltapp, denna gång på egen planhalva och Trollhättespelare kommer in fri i boxen. Algotsson skaver lite och Bois spelaren går omkull. Domaren tar ett hårt beslut med både straff och rött kort på Emil.
Med 0-2 och en man mindre sista halvtimman blir det givetvis tufft mot ett bra lag och vi kommer aldrig riktigt nära en reducering.
Bara att konstatera att man straffas hårt med bolltapp i fel läge och vi får vandra av ett allt mörkare Framnäs en höstlik Fredagkväll. (att det inte finns belysning på en kommunal fotboll och friidrottsarena är märkligt)
Nu blir det en ändå mer spännande höst i jakten på div.2 platserna där vi fortfarande kan avgöra allt själva.
Men det kan nog krävas att vi går rent i sista 5 matcherna.
Vi får börja nästa helg mot Åsarp Trädet.
      Algotsson (utv 61)   Luis Larsson    Hellman
Stenström 65             Tasevski (71)               Norlin