2-0 seger mot Örebro U19

LFK – Örebro U19 2-0 (1-0)
2-0 på Bävervallen mot ÖSK U19 i en ganska bekväm och lagom tuff match efter veckans tuffa träningspass.
Örebro kom med ett lite tunnare lag än det vi mötte i Örebro i våras och det blev inte någon direkt kamp.
Vi hade bra koll på matchen över 90 minuter där gästerna hade svårt att komma igenom vårt försvar och det var väl egentligen bara en farlig chans i första halvlek för ÖSK.
Vi gör 1-0 i 24:e när Egzon jobbar fram boll till Elias som avslutar otagbart för ÖSK keepern.. Minuten innan hade Elias avslut som räddas på mållinjen.
I halvlek gör vi 5 planerade byten och andra halvlek börjar med boll i ribban av Elias direkt. Vi får vänta till 58:e innan 2-0 kommer. Daniel perfekt hörna som Hellman skarvar in med sin nyfriserade skalle.
Vi hade kunnat göra några mål till men det var lite sega ben som inte hittade rätt i sista passet.
Men vi håller nollan och spelar igenom matchen med 17 spelare där bara Hellman, Nordmark och Norlin spelar 90 av utespelarna. Totte Bohrèn igång igen och spelar nästan 1 timma vilket lovar gott
Nu har vi drygt 2 veckor på oss att slipa till formen innan vi åker till Jönköping och match mot Haga.
     A Bohrèn (45)     Luis Larsson (45)     Hellman
Hjort (45)                     Nordmark                         Norlin
                    Krasniqi (45, in 82)    Abdulhadi (45)
                         K Bohrèn (58)      Lindell (82)