3-0 seger i träningsmatchen mot TGoIF

Efter en mållös första halvlek där Tidaholms målvakt gör några fina räddningar får vi in 3 bollar sista 45. Tidaholm är inte ofarliga och har 2 bollar i ramen där även Rasmus Arvidsson prickar ribban.
7 byten i andra där våra tre P:19 spelare får chansen att känna på seniormotstånd
Hampus Albinsson gör ett piggt inhopp på högerkanten i sin  A lagsdebut. 17 åriga Hugo Tilly kommer in i 60:e och hinner på sina första 6 minuter på plan ta ett bra avslut som stryker stolpen, därefter in framför mål på Husses pass där han tar duellen med målvakten och blir fälld med straff som Norlin sätter, och i anfallet efter bryter Tilly igenom framför boxen och blir fälld i farligt frisparksläge. Såna respektlösa inhopp gillar vi. Även Kasper Thörn, som ju redan känt på A lagsspel tidigare ersätter Hellman bra.
Skönt också att se Oliver tillbaka efter ha missat dom sista vårmatcherna. Han blir viktig i höst
Målen: Oscar Norlin, straffmål, Husse Abdulhadi och Rasmus Arvidsson
Nu har vi tre pass kvar att slipa till formen inför Nordvärmland borta i höst premiären på Lördag
                                Thorstensson (45)