Tråkig och onödig förlust mot Torslanda

På övertid nickar Dani in 3-2 , men målet döms bort för offside, rätt eller fel !? Torslanda trycker istället upp bollen direkt bakom vår backlinje och gör 3-2 på friläge. Strax efter är matchen slut. Det svänger fort.
Torslanda, som hade skrapat ihop 3 oavgjorda inför matchen, spelar en tekniskt fotboll med mycket passningsspel och trianglar genom alla lagdelar. Det är kul när ett lag vågar tro på sin spelide och kör den även om det inte alltid ger resultat. Men idag ger vi Torslanda betalt för sin fotboll. Vi är alldeles för osynkade i vårt presspel och slarviga med fel beslut när vi vinner boll.
Torslanda är klart sårbara när vi vinner boll men vi lyckas inte utnyttja deras svaga ytor.
1-0 till hemmalaget kommer redan i 11:e minuten på eget slarv och dålig kommunikation.
Målet borde väcka oss men vi har svårt att etablera något ordentligt anfallsspel. Patrik och Zacke skriker sej hesa på att flytta upp laget och pressa ihop och tillslut ger det utdelning. Emilio trycker upp mot sin gubbe och vinner boll och släpper direkt till Rasmus som kan styra in 1-1 i 19:e. Nu är vi inne i matchen bättre och skapar några bra chanser. Johan har avslut tätt över och Rasmus kommer igenom helt fri i 40:e men målvakten kan rädda till hörna.
Vi går till halvtidsvila med 1-1 och det kan bara bli bättre inför andra.
Sista 45 spelar vi i en tilltagande lite jobbig motvind och Torslanda börjar bra igen.
Men som vi visste så är Torslanda sårbara när dom tappar boll. Vi får hörna i 52:a där först Rasmus nickar i ribban, bollen ut till Johan som tar avslut, retur bollen ramlar ner framför Victor som kan dunka in 2-1.
Känslan nu är att vi kan spela av detta och ta hem en seger igen. Även om Torslanda fortsätter sitt fina passningsspel så skapas det inte nåt direkt farligt.
I 68:e har vi ny hörna och bollen hamnar på bortre ytan där Johan drar volley avslut som målvakten lyckas rädda till ny hörna.
Då kommer nytt baklängesmål alldeles för enkelt. Torslanda spelare får för mycket tid framför vår box och kan trycka in 2-2 vid Joels stolpe.
Klockan drar sej mot 90 och båda lagen går nu för ett segermål. I första övertidsminuten får Rasmus bra läge framför mål men målvakten räddar. Algotsson kommer sen in i boxen men fastnar när han ska avsluta. I 93:e ställer vi om med fint anfall där inlägget når Dani på bortre stolpen som nickar in segermålet tror vi !!
Men linjemannens flagga kommer upp och istället skickar Torslanda upp bollen och helt plötsligt är det 3-2 till hemmalaget.
Jäkligt surt slut men vi får skylla oss själva. Torslanda ska inte be om ursäkt för sin första seger. Hoppas deras fina spel räcker för att hänga kvar. Vi får rannsaka oss och analysera. Nu har vi 2 förluster, som är helt ok på 11 matcher, men det är mot lag som är bakom oss i tabellen.
Emil Ring från Skövde AIK gör debut och skötte sej bra. Blir ändå bättre när han lär känna sina lagkompisar och nu är det bara att ladda om inför tuffa hemmamatchen redan på Torsdag mot IFK Tidaholm.
     Luis Larsson     Hellman         Ring
Stenström (76)      Norlin                 Kvick (76)
                   Lindell       Reljanovic (88)
                   Karlsson      Arvidsson