1-0 förlust i Tidaholm

IFK Tidaholm – LFK 1-0 (1-0)
Våra första dryga 30 minuter är riktigt bra, vi trycker tillbaka IFK och parkerar på offensiv planhalva.
Vi radar upp flera chanser, Nordmark och Paulo igenom där målvakten räddar, Nordmark avslut i ribban och ner på mållinjen vidare i nacken på målvakten är bara några av dom lägen vi borde fått mål på. Tror ingen protesterat om det stått minst 2-0 efter 30 minuter. Då kommer kallduschen på ett av få IFK anfall. Boll ut på kanten och långt inlägg som går över och IFK spelare kan nicka in 1-0 i 35:e.
Speglar verkligen inte matchbilden så långt men det gäller att vara effektiv.
Sista 10 i första händer inte så mycket och vi går till vila ordentligt missnöjda med 0-1 i baken.
Tyvärr så måste Husse, som varit pigg första 45, byta med fotskada inför andra halvlek.
En halvlek som vi inte får igång samma tryck och matchen jämnar ut sej även om vi äger mest boll så skapar vi för lite. Bästa chansen kommer på övertid. Hörna som IFK räddar på mållinjen och kan hålla undan och ta 3 poäng och går upp i serieledning.
Fotboll handlar om att göra mer mål än motståndaren och vi släpper inte in många men det hjälper ju inte när vi inte tar vara på våra chanser.
Surt men vi får jobba vidare och se till att vi håller kontakten med serietoppen i dom sista 2 matcherna mot Tidaholm GoIF på Torsdag hemma och våravslutningen borta mot Mellerud.

Algotsson    Luis Larsson   Hellman
Stenström (80)       Tasevski                    Norlin