Förlust på övertid mot Stenungsund, 1-2

Vi leder matchen med 1-0 till 78:e minuten. I 95:e gör sen Stenungsund sitt 2-1 segermål. Riktigt tungt i regnet på Framnäs.
Stenungsund jagar Örebro Syrianska i toppen och har förstärkt laget med 4 nyförvärv inför hösten.
Gästerna äger också lite mer boll i början och har lite spelövertag utan att skapa nåt farligt. I 12:e startar vi vårt första riktigt kontrollerade anfall som börjar på vänsterkanten genom många spelare innan vi vänder till Stenström som trycker in perfekt inspel. Vår måltjuv Rasmus kommer in framför och kan styra in 1-0. Snyggt anfall !
Vi bevakar vår ledning halvleken ut. En ganska hård och tuff halvlek med en del skadeavbrott.
Det hårda spelet fortsätter även i andra och redan i 50:e får Johan kliva av efter hård smäll på foten. Där får vi avvakta nån dag innan vi vet mer. Stenungsund trycker på hårt för kvittering av naturliga skäl vilket ger oss många fina omställningslägen i andra. Tyvärr så har vi inte kvalitè i inspelen och vi kommer inte till avslut.
I 78:e tappar vi boll på offensiv planhalva och vi hinner inte komma rätt i försvarspelet och reduceringen är ett faktum.
Stenungsund går för segermål och Erik får göra några fina räddningar sista kvarten. Vi får ytterligare flera fina omställningar som vi inte tar vara på. Vi kunde absolut gjort något mer mål om vi utnyttjat dom bättre.
I 95:e får Stenungsund frispark utanför boxen. Erik räddar i ribban men Stenungsund spelare kan trycka in returen.
Vi får en chans till framför Stenungsundsmålet som vi inte får in och vi förlorar surt på övertid.
Kanske inte är orättvist att Stenungsund vinner men det är irriterande att vi slarvar bort alla våra chanser till mer mål.
Vi får slicka såren och komma igen nästa Söndag borta mot Vårgårda.
        V Nikola  Luis Larsson (81)   Hellman
Stenström (61)      Jonsson (81)       Kvick (61)
                  Reljanovic       Lindell
                    Karlsson (50)       Arvidsson