Storförlust mot Skövde AIK

Det står 1-1 på Södermalm efter 8:a minuter. Skövde tar ledningen först efter missat uppspel men direkt efter kommer Kiki till avslut och gör 1-1 via stolpen. Vi är så långt med i matchen riktigt bra och första halvtimman ser lovande ut. Även om Skövde äger lite mer boll så spelar vi oss ur Skövdepressen riktigt bra och kommer till några snabba anfall och omställningar.
Hemmalaget flyttar också över många spelare mot bollsida där vi hittar några fina spelvändningar när kommer ur pressen.
I minut 30 börjar eländet. På åtta minuter lyckas Skövde göra fyra mål och det står helt plötsligt 5-1.
Målen är alldeles för enkla och det känns som hemmalaget får göra mål på allt. Vid 1-4 borde Husse fått frispark i momentet före men det försvarar inte vårt agerande. Det är rena bjudningar rakt av och nu är matchen rätt körd för oss.
Andra halvlek har vi en iskall motvind och orkar inte komma ikapp i målprotokollet och Skövde kan istället öka till 7-1.
Givetvis så är Skövde en division bättre helt naturligt men så här mycket bättre ska dom inte få vara.
Vi får ta med oss första halvtimman och analysera varför vi tappar matchen på det sättet.
Nu har vi lite roliga aktiviter i helgen innan vi förbereder oss med 4 träningar inför näst sista träningsmatchen mot Skoftebyn hemma på Lör där vi hoppas att Oliver Jonsson, Oscar Engelmark och Hugo Tilly är tillgängliga igen.
                Lövdahl      Hellman     Ring
                  Reljanovic    Norlin (73)
Stenström           Abdulhadi (57)         Hallin
                    K Nikolla (57)    Hogbäck (73)