Förlust mot Skövde AIK i Svenska Cupen

Svenska Cupen
LFK – Skövde AIK 0-3 (0-1)
Att förlora mot div.1 laget Skövde AIK är ingen skam men sättet vi gör det på känns tråkigt.
Det ska brinna i skallen i en cupmatch mot Skövde AIK men det som brinner mest är den stekande solen över Framnäs.
Vi låter Skövde styra matchen alldeles för bekvämt från start när vi inte kliver upp ordentligt i press.
När vi vinner boll får bollhållaren för få alternativ med för dålig rörelse och alternativ.
1-0 i halvtid är i underkant och Patrik är riktigt förbannad i halvtidsvilan.
Andra halvlek något bättre från vår sida där matchen mer liknar en semester träningsmatch än het cupmatch
Skövde hinner göra 2 snygga mål till sista 45 i en annan ganska chansfri halvlek och vinner komfortabelt med 3-0.
Att det skiljer 2 divisioner syns tydligt, Skövde flyttar boll snabbt med fin rörelse runt bollhållare där Gurra Norlin visar att han utvecklats i sin första vårsäsong i div.1. Vi önskar Skövde lycka till i Svenska Cupen och fortsatta div.1 spelet.
För vår del tar nu truppen semester fram till 23 Juli där vi ska se till att komma ordentligt förberedda inför hösten.
Som avslutning ska vi ändå nämna en spelare som får godkänt idag och framför allt gjort en mycket stabil och bra vårsäsong,
Victor Luis Larsson, som har startat samtliga 12 seriematcher (dessutom startat alla 11 tränings och cupmatcher) och fått sitt genombrott som vår centrala mittback.

Algotsson    Luis Larsson   Hellman
Stenström (61)      Nordmark           Norlin (80)
                        Lindell              Krasniqi
                         Nikolla       Alves (77)