1-2 mot Skövde AIK

Uddamålsförlust mot div.1 laget Skövde AIK efter en bra insats på Dinaplan.
Skövde skruvar upp tempot ordentligt när dom sätter igång sina anfall i första halvlek och det är tufft och hårt från båda håll.
Lite seriematchkänsla i närkamperna i början. Lite väl hårt kanske när Benni får ordentlig smäll på benet och får kliva av matchen redan i 24:e minuten och Rasmus Möller ersätter i anfallet.
Skövde äger lite mer boll och vi får jobba på att ligga rätt i positioner och ta vara på omställningsslägen där Oliver Jonsson har bra avslut i insida stolpe efter snabbt anfall i 33:e.
 Vi närmar oss halvtid när Johan Karlsson vinner boll på Skövdes planhalva och avancerar mot mål med bra avslut som tar i stolpen och Rasmus Möller gör sitt jobb och följer med och kan styra in returen och sitt första mål i LFK tröjan i 45:e.
Vi går in med 1-0 ledning nöjda med första halvlek med tanke på klassen på motståndet.
Andra halvlek tappar i kvalité från båda lagen och tempot mattas av en del. Även om det inte är orättvist så är Skövdes 1-1 reducering sur i 50:e minuten. Enkelt felpass efter misssförstånd och man straffas hårt mot detta motstånd.
Matchen böljar lite fram och tillbaka i andra där båda lagen blir slarvigare och byter lite boll.
Men drygt 10 minuter  från slutet biter sej Skövde fast i sista tredjedelen och vi kommer inte ur pressen. Tillslut kommer avslutet som tar i stolpen och på returen kan gästerna fastställa segerresultatet 2-1.
Stor skillnad på tempo, speciellt första 45, jämfört med våra tidigare träningsmatcher och vi står upp riktigt bra vilket visar att vi ligger bra till med 4 veckor kvar till premiären.
Vi önskar Skövde stort lycka till i div.1 och närmast väntar, förmodligen, ny tuff match redan nästa Lördag hemma mot Gauthiod.

Algotsson    Luis Larsson     Hellman

Stenström (45)        Norlin  (56)      Hallin (65)

Lindell (56)   Jonsson

Karlsson     Parlic (24)