Tredje raka mot Nordvärmland

Nordvärmland kommer till Lidköping med självförtroende efter två segrar. Värmlänningarna är ett starkt fysiskt och tekniskt lag som börjar bäst på Framnäs. Vi är inte riktigt på tå i början och släpper in årets första mål efter 5 minuter.
Efter målet tar vi tag i matchen mer och mer och får igång vårt spel. 25 minuter in i halvleken rycker Felix förbi sin gubbe och blir upphakad inne i boxen. Oscar Norlin sätter säkert 1-1 på straff.
Nu styr vi matchen riktigt bra och skapar tryck mot Nordvärmland. Rasmus Arvidsson har flera bra lägen, en nick som räddas på mållinjen och ett friläge i lite dålig vinkel som målvakten kan rädda med lite tur.
Vi har helt klart grepp på matchen och kunde gått till halvtid med ledning men får nöja oss med 1-1.
Rättvisa ledningsmålet kommer istället 10 minuter in på andra halvlek. Aram Yuksel sätter underbar boll i djupet på Emilio Reljanovic som har tagit en 40 meters löpning och kommer in bakom backlinjen där han kan styra in 2-1 målet.
Härligt när våra två 18 åringar samarbetar.
Efter ledningsmålet byter Nordvärmland in några fräscha spelare och vi har en liten downperiod i matchen som kunde straffat sej. Men vi reder ut läget och kan istället stänga matchen i 88:e när Robin Kvick jobbar fram bollen och stressar fram dåligt bakåtpass som Rasmus Arvidsson fångar upp och kan sätta 3-1..
Vi tar våran 3 raka seger, 7-1 i målskillnad, och  9 poäng efter 3 omgångar. Inte dåligt för en nykomling.
Emilio Reljanovic, 17 år (fyller 18 i augusti) gör sin första start i div.2 och gör det lysande bra. Emilio löper enormt mycket och spelar moget och enkelt kryddat med ett avgörande mål. Ska bli intressant att följa Emilios utveckling.
Nu vilar vi en extra dag innan vi förbereder oss för IFK Uddevalla borta nästa Lördag.
        Yuksel     Hellman    Algotsson
Stenström      Norlin (80)           Kvick
               Reljanovic        Jonsson
              Karlsson (86)    Arvidsson (90)