Seriepremiär !! Vi känner Patrik på pulsen

Äntligen seriepremiär hemma på Framnäs på Lördag kl.16.00 mot Vänersborgs FK.
Så här går Patrik`s tankar inför div.2 comebacken och sjukgymnast Khalil`s redovisar läget för våra skadade spelare.
Först Patrik:
Läget i truppen och hur har våra nyförvärv sett ut på försäsongen?
De har sett bra ut överlag. Rasmus  Arvidsson som kom in senast har vi ju bra koll på sedan tidigare. Oliver Jonsson har sett stark ut ända från början. Johan Karlsson, Rasmus Möller och Robin Kvick har alla haft en tyngre period men ser väldigt bra ut i dagsläget.
Har försäsongen gått som planerat med matcher och träning?
Det har sett ut som förväntat, lite upp och ner. Vi ser mer och mer att vi får ihop spelet på det sätt vi vill och det känns bra inför premiären
Känner du att den spelidè vi jobbat med senaste säsongerna är redo för div.2?
Absolut och det tycker jag matcherna så här långt har visat också. Vi har bra tryck i spelet även på denna nivån och även en stabil defensiv
Till sist, nån/några spelare som du tror kommer överraska i år?
Den stora överraskningen kommer vara hur vi ser ut som lag men Elias Lindell och Jonte Hallin kommer visa Lidköpingspubliken vilka bra spelare dom är. Tror också att alla våra nyförvärv kan överraska.

Som i alla trupper har vi också några spelare som just nu inte är spelbara. Vår sjukgymnast Khalil Khaled som ansvarar för rehabträningen ger följande besked på status:
Jag har i skrivande stund 7 spelare, Viktor Luis Larsson, Egzon Krasniqi, Dani Nikolla, Lukas Hjort, Totte Bohrèn, Martin Edman och Axel Bohrèn på skadelistan:
Viktor har en hamstringsruptur, grad 1, vilket har hindrat honom från träning och spel under de senaste 3 veckorna.
Rehabiliteringen går enligt plan och Viktor beräknas vara tillgänglig för spel v.15
Egzon har en skada på underkropp och beräknas vara tillbaka för spel v.15
Dani även han en skada på underkropp och även där beräknas vara tillbaka v.15
Lukas ådrog sej en hamstringsruptur, grad 2, för 4 veckor sedan. Han jobbar hårt med rehabiliteringen och beräknas vara tillgänglig för spel v.19
Totte har dragits med skada på underkropp. Rehabiliteringen går sakta framåt där utvärdering om spel görs med 2 veckors mellanrum. Oklarhet råder kring tidpunkt för återgång till spel
Martin har en skada på underkropp. Oklarhet råder om kring tidpunkt återgång till spel
Axel rehabiliteras fortfarande efter sin operation. Oklart kring tidpunkt för återgång till spel.
/ Khalil Khaled, sjukgymnast

Vi hälsar våra 5 nyförvärv välkomna till LFK:
Johan Karlsson
Oliver Jonsson