Tung 0-1 förlust mot Mellerud i hemmapremiären

LFK – Melleruds IF  0-1 (0-1)
En spelmässigt ganska jämn första halvlek där Mellerud gör matchens enda mål i 13:e minuten.
Gästerna försöker snabbt hitta in bakom vår backlinje på våra offensiva bolltapp men det skapas inte något riktigt farlig.
Målet kommer efter att Felix får en smäll och blir liggande och vi tappar organisation en stund. Inlägg från kanten in framför mål där Mellerudspelare kan styra in segermålet.
I 20:e får vi chansen att komma tillbaka när Hallin kommer in bakom och blir nersparkad av målvakten med given straff som följd. Tyvärr bränner Elias straffen och vi kan räkna in andra raka straffmissen och Mellerud går till halvtid med sin 1-0 ledning.
Vi känner ändå att vi har bra koll inför andra halvlek om vi kan skruva upp bolltempot.
Andra halvlek är en enda lång konstant press mot Mellerudsmålet och vi har chanser, Hellman avslut efter hörna som räddas på mållinjen, Dani bra läge som går strax utanför och på övertid har Elias boll i stolpen.
Sett till vårt övertag och stora bollinnehav i andra halvlek så borde vi kunnat vända matchen men vi har lite att jobba med i sista 3:e delen. Mellerud backar givetvis hem och tar tid på sej för att störa och kan åka hem med 3 poäng som dom inte behöver be om ursäkt för.
Vi får slicka såren och komma tillbaka redan på Lördag då vi äntligen får spela på Framnäs när Jönköpingslaget IF Haga kommer på besök.
     Yuksel      Luis Larsson      Hellman
Stenström        Tasevski (67)        Hallin