Oavgjort i Stenungsund

Vi vänder underläge till 1-1 mot serieledarna och behåller vår topplacering i tabellen efter 5 omgångar.
Stenungsund är starka och tunga, har gjort många mål på fasta och vill gärna lägga in raka bollar bakom våra yttermittbackar.
Vi har svårt i början att få fast bollen på offensiv planhalva. Vi har lite för små marginaler och spelar för svårt på den gamla slitna och svårspelade konstgräsplanen. Hemmalaget gör sitt mål i 16:e efter lång boll in bakom backlinjen där snabba och ständigt farliga Lord Ofusuhene kan vända och vrida innan han placerar avslutet otagbart för Erik.
Vår farligaste chans i första kommer strax efter när Oliver är igenom men Stenungsunds försvararen skaver lite lagom och Oliver får inte till avslutet.
Vi är uppe och nosar lite några gånger men första halvlek är fördel Stenungsund.
Vi känner ändå med lite justeringar att vi har chansen att vända matchen inför andra halvlek.
Vi kommer också ut till andra klart bättre direkt. Johan har bra avslut som målvakten får rädda till hörna i 52:a.
Vi håller uppe spelet bra men har svårt att få till riktigt heta chanser. Stenungsund är inte ofarliga heller men Erik är stabil som vanligt. Med kvarten kvar drar en hemmaspelare på sej sitt andra gula och vi är 11 mot 10 och börjar flytta upp spelet.
I 81:a sparkar Stenungsundspelare onödigt bort bollen och får syna sitt andra gula och nu är vi 11 mot 9.
Nu parkerar hemmalaget bussen och håller ihop laget framför sin box.
Inte lätt att komma igenom men det gäller att försöka att vända på spel och få isär Stenungsund. I 86:e vänder Oliver ut boll på inbytte Hallin som kommer runt och sätter inspelet på Rasmus Arvidsson som kan styra in 1-1.
Nu går vi för segermål också mot ett skärrat Stenungssund i slutminuterna. Vi får några lägen som blir offside och Hallin petar bort bollen vid avblåsning och får även han kliva av i 90:e. Övertidsminuterna blir lite oorganiserat från båda lagen innan matchen är slut. 1-1.
3 röda kort i en match låter stökigt men det är en normal tuff match. Spelarna får tänka själva när man sparkar bort bollar efter avblåsningar.
Även om vi är lite besvikna att vi inte kunde utnyttja numerära överläget i slutet lite mer så är 1-1 rättvist och klart godkänt.
Förmodligen inte så många lag som kommer åka ifrån Stenungsund med 3 poäng i år
Vi har spelat 5 matcher nu och är obesegrade och nu gäller det att lägga fokus på nästa match hemma mot Vårgårda på Söndag kl.17.00. Hoppas Lidköpingspubliken kommer och stöttar oss då !!!
           Yuksel     Hellman     Algotsson
Reljanovic (72)  Norlin          Kvick (63)
               Jonsson          Lindell
              Karlsson      Arvidsson