2-1 Seger i sista matchen mot Tidaholm GoIF

Tidaholms GoIF – LFK 1-2 (1-2)
Trots att vi var klara seriesegrare så ville vi avsluta med en seger och den tog vi ganska komfortabelt.
Vi ställer upp men ett lite nykomponerat lag där vi vilar Totte och Husse som har småskavanker, dessutom saknas sjuka Aram och Hallin samt Emilio som spelar med U17.
Men vi har Martin Edman äntligen tillbaka efter över 2 års skadefrånvaro som gör en riktigt bra halvlek innan han tyvärr får kliva av strax före halvtid med befarad handfraktur. Som tur är visar röntgenplåtarna inget allvarligt.
Även Axel Bohrèn skulle starta i backlinjen men Axel kliver av på uppvärmningen småkrasslig.
Vi styr matchen från start och 1-0 kommer redan i 8:e minuten. Edman startar anfall med fint uppspel på Benni vidare till Norlin som spelar centralt idag. Oscar lägger elegant bollen i djupet på Dani som kommer fri och sätter sitt 9:e mål för säsongen. Därmed delar han och Totte den interna skytteligan.
Vi hade en delmålsättning att inte släppa in något mål och därmed stanna på 21 insläppta, mindre än 1/match men det håller vi inte när Tidaholm kan få in 1-1 i 25:e efter lite röra framför Joel.
Före det har vi 3-4  fina lägen att göra vårt andra mål som dock kommer i 32:a. Egzon vinner boll centralt och hittar Benni i djupet som dunkar in 2-1 i vänstra krysset. Mycket vackert mål. Före halvtid har vi dessutom 2 bollar i stolpen och ribban när Dani och Elias är igenom.
Andra halvlek blir en tempofattig historia där vi kan spela av matchen och åka hem med årets 15:e seger och 49 poäng.
Skoj att vi löser segern när vi sätter ihop ett lag som inte är så samspelat där Benni Parlic, Lukas Hjort och Martin Edman visar att man vill vara med….:
Nu väntar några veckors vila innan säsongen 2019 i div.2 kör igång…
   Algotsson     Edman (41)   Hellman
Lindell                Tasevski                  Hjort
            Krasniqi (58)       Norlin (56)
                       Nikolla      Parlic
Luis Larsson 41