Seger och säkrat div.2 kontrakt

Husse har stor show och blir matchvinnare med två klassmål mot IFK Tidaholm.
Vi behöver 1 poäng för att definitivt säkra div.2 spel 2021 samtidigt som IFK Tidaholm kämpar för att slippa kvalspel så matchen är riktigt betydelsefull för båda lagen.
Tidaholm börjar piggt första minuterna innan vi tar tag i matchen och i 6:e minuten kommer Stenström runt på sin kant och serverar Husse som drar avslutet i kryssribban. Minuten senare rycker Tilly igenom in i boxen och blir upphakad när han ska avsluta, bollen går vidare till Hogbäck som också blir nergjord innan avslut. Borde varit straff där !
Vi fortsätter med vårt fina anfallsspel och återigen är Tilly igenom och passar Husse som styr bollen precis utanför.
Vi förtjänar verkligen ett ledningsmål efter den fina starten och det kommer också tillslut i 23:e minuten.
Engelmark hörna där Husse får retur ut och där han elegant lyfter in 1-0 med högerfoten på volley.
Vi fortsätter trycka på och visar upp ett bra varierat anfallsspel mot Tidaholmsmålet. Lindell har bra avslut som IFK målvakten kan rädda till hörna efter dryga 30 minuter där vår 1-0 ledning kunde varit betydligt större.
Logiska 2-0 målet kommer i 39:e. Hugo Eriksson, som dominerar mittfältet idag, vinner tillbaka boll centralt och spelar upp på Husse som rättvänd mot Tidaholmsmålet kan skruva in 2-0 mycket snyggt.
Vår första halvlek är mycket bra där vi kontrollerar matchen totalt och borde gått in till vila med en betydligt större ledning.
Andra halvlek börjar vi bra igen och vi styr spelet, Tilly nära göra drömmål när han klackar bollen bakom ryggen precis över.
Husse har friläge som målvakten räddar, bollen ut till  Oliver som avslutar strax över. Vi är nära ett rättvist 3-0 mål när vi slarvar på mittplan och ger IFK gratischans och det står 2-1 i 70:e.
Nu går Tidaholm för ett reduceringsmål och Ekblad får visa sin klass några gånger samtidigt som vi fortsätter skapa chanser.
I 82:a har vi hörna där bollen dansar framför Tidaholmsmålet innan Algotsson blir hakad och vi får straff.
Husse`s straff är bra men målvakten chansar och kan rädda vid stolproten.
Vi håller undan i slutet och vinner med 2-1. Även om Tidaholm skapar några chanser så är segern helt rättvis. Vi borde gjort ytterligare 3-4 mål på våra lägen. Vi får lära oss att inte slarva och skänka bort målchanser samtidigt som vi bjuder på riktigt fin fotboll större delen av matchen.
Husse är lysande och bjuder på många delikatesser under matchen. Hela laget ska ha beröm där Hugo Eriksson ska ha extra beröm för sitt kloka och trygga mittfältsspel och Ekblad som har en ganska lugn match men ändå får göra några klassräddningar i andra halvlek. Hampus Albinsson gör också ett piggt inhopp sista halvtimman.
Nu ska vi avsluta bra i Göteborg mot Sävedalen nästa helg där vi kan nå en fin 5:e placering i serien vid vinst!
                         Lindell    Algotsson    Hallin
     Stenström (60)   Engelmark   Eriksson    Jonsson