Seger i DM mot Kinne Vedum

En klar 3-1 seger mot Kinne Vedum innebär att vi möter div.4 laget Ekedalen i nästa omgång.
Matchen på Kinnevallen dominerar vi totalt och kunde gjort mer mål med lite mer skärpa. Gamla Götene keepern Rickard Hägg stod också för några fina räddningar.
Vi vilar Johan Karlsson och Emilio Reljanovic från Uddevalla matchen senast men kan ge några spelare som fått lite speltid chansen istället..Benni Parlic ex, som har assist på alla 3 målen. Även Rasmus Arvidsson och Elias Lindell tillbaka efter sjukdom och framför allt är Victor Luis Larsson , som inte spelat sen 9:e mars äntligen tillbaka i spel efter skada och sjukdom.
Målen gjorde Oliver Jonsson ,Elias Lindell och Rasmus Arvidsson ,assist samtliga Benni Parlic.
       Luis Larsson   Hellman  Algotsson (68)
Stenström (45)      Norlin                   Kvick (45)
                        Jonsson         Lindell
                        Parlic       Nikolla (45)