2-2 mot Sävedalen

Vi är på väg mot seger när Sävedalen får in 2-2 målet i 90:e.
Lite surt att tappa segern i slutet men det är inte orättvist att Sävedalen tar med sej en poäng till Göteborg.
Vi är inte riktigt på tå i början av matchen och gästerna gör 1-0 redan i 7:e minuten efter klent försvarsspel när Sävedalen spelare tillåts rinna igenom lite för enkelt.
Men vi tar oss in i matchen och kan göra 1-1 i 18:e. Emil Ring bra uppspel till Dani som sticker in boll i djupet på blixtsnabba Rasmus som gör sitt 18:e mål. 2-1 ledningen kommer i 36:e på hörna. Husse sätter in stenhård hörna in framför mål och bollen styrs in av Sävedalen spelare där Victor är närmast men målet blir självmål.
Andra halvlek lite sämre från vår sida och Sävedalen, som fortfarande har en liten chans på kvalplatsen, jagar kvittering och skapar lite tryck på oss. Erik får rädda oss några gånger men vi får också en hel del fina omställningslägen som vi inte utnyttjar ordentligt. Rasmus är bara millimeter från att styra in inspel två gånger i andra på  omställningslägen och Husse har bra avslut som blockas bl.a.
I 90:e har vi frispark utanför boxen och tyvärr hamnar bollen hos Sävedalenspelare som kan göra 2-2 när klockan visar full tid.
I övertidsminuterna jagar gästerna sitt nödvändiga segermål och det ger Rasmus två jättelägen att avgöra. Först är Sävedalens målvakt uppe på hörna där vi vinner boll och Rasmus kan avsluta från mittlinjen mot tomt mål men bollen går precis utanför. I 93:e har sen Rasmus avslut i stolpen innan domaren blåser av matchen.
Med lite flyt kunde Rasmus gjort 3-4 mål och därmed gå upp i skytteliga ledning men han får nöja sej med ett mål idag
Vi är lite besvikna att vi inte riktigt kommer kommer upp i samma nivå som mot Örebro men vi tar ändå återigen poäng på ett topplag.
Nu väntar IFK Tidaholm borta innan vi avslutar hemma mot Torslanda.
      Luis Larsson    Hellman     Ring
Krasniqi (73)        Reljanovic        Kvick (59)
                        Abdulhadi       Lindell
                        D Nikolla     Arvidsson