Hemsk storförlust mot Sävedalen

Vi trodde att vi var nere i källaren i Måndags efter DM förlusten mot Ekedalen men det fanns tyvärr en våning till att falla ner i.
Det står 4-0 till Sävedalen efter 26 minuter och det känns som fritt fall som vi ändå lyckas bromsa upp när vi får in 1-4 i 37:e.  Målet efter hörna där Algotsson trycker in returen.
Vi går in i halvtid och försöker hitta en liten chans och hopp att komma ikapp med ett snabbt mål i andra.
Men istället gör Sävedalen två snabba mål till och det står 6-1 i 51:a istället.
Efter dryga timman spelad står det 8-1 på tavlan innan Johan kan göra 2-8 som blir slutresultat.
Visst är Sävedalen ett tekniskt och kvickt lag men i stort sett alla målen kommer på våra egna bolltapp eller bolltransporter som hemmalaget bryter och ställer om blixtsnabbt.
Tråkigt för Joel i mål men han kan inte ta på sej målen och han räddar oss från ett större nederlag.
Visst saknar vi en hel del spelare p.g.a skador och avstängningar men så här får det inte se ut ändå.
Tur att vi har en dryg vecka och 5 träningar att komma på fötter innan nästa hemmamatch mot Åmål 29/6.
Nu kan det bara bli bättre

Ring      Luis Larsson(45)  Algotsson(45)
Karlsson                 Hellman                     Kvick
                   Norlin (81)       Krasniqi (63)