Förlust mot Torslanda i säsongen sista match

Torslanda får in sitt segermål i 94:e minuten på säsongens sista spark.
Inte alls orättvist och det var ganska tydligt vilket lag som hade mest motivation på plan med en liten chans till nytt kontrakt eller kval.
Hisingslaget har repat sej ordentligt i höst och grusade Stenungsunds kvalchans förra matchen ex. Torslanda spelar en fin teknisk fotboll och tror stenhårt på sin idè. Lite synd att det inte räcker till nytt kontrakt.
Men vi ska ändå givetvis kunna avsluta med en seger hemma men då krävs det lite mer än vi visar idag på Framnäs.
Torslanda spelar sej igenom varje yta och när vi inte går in i press helhjärtat så spelar gästerna sej ur  alldeles för bekvämt.
Det är ändå vi som har första halvleks två bästa chanser. Först avslutar Egzon i ribban i 34:e och i slutet på halvleken har Kvick bra avslut som Torslanda keepern får rädda med benparad.
Andra halvlek går inte till historien som någon av våra bästa. Vi åker också på en utvisning på Lindell (2 gula) med kvarten kvar och Torslanda kan sätta lite extra press i slutet. Joel får göra 2 fina räddningar innan han är chanslös på Torslandas 1-0 mål på övertid.
Segermålet räcker ändå inte eftersom Åmål vinner och Tidaholm tar stark poäng uppe i Nordvärmland.
Lite typiskt för vår säsong. Vi förlorar båda matcherna mot ett lag som åker ur medan vi spelar oavgjort båda matcherna mot seriesegrarna Örebro. Hur förklarar vi det ??
Nu får vi vila 5 veckor innan vi startar igång 2020 säsongen prel.19 november och vi ser redan fram emot nästa match mot Elfsborg U21 Lördag 1/2 i Borås nya inomhushall…..
       Luis Larsson     Hellman      Ring
Krasniqi (73)         Norlin (61)        Kvick (61)
                        Abdulhadi      Lindell (utv.78)