Skön premiärseger mot IFK Falköping

Daniel Nordmark matchvinnare i viktiga 3 poängaren borta mot IFK Falköping.
Inga perfekta yttre omständigheter i bortapremiären med en besvärlig vind och svårspelad konstgräsplan i Falköping.
Men vi inleder piggt direkt och redan i 3:e minuten rycker Felix förbi på sin kant och samarbetar med Robin som sätter in boll framför mål där Daniel skickligt trycker in 1-0 målet.
Matchen väger lite fram och tillbaka och båda lagen skapar lite halvchanser, IFK har en boll i ribban som studsar ner på mållinjen, inne tycker IFK, inte inne enligt våra spelare, och domaren har samma uppfattning.
Halvtimman in i matchen fintar sej Elias in i Falköpings straff område och blir fälld. Solklar straff som dock Daniel bränner och vi går till halvtid med 1-0 ledning i en ganska jämn första halvlek.
Andra halvlek startar vi mycket bra, Elias har direkt ett bra läge mitt framför mål men får inte fart på avslutet och målvakten kan rädda, minuten senare kommer Elias förbi i boxen och har avslut i stolpen med retur ut som vi är nära att få in.
Lite senare trycker vi ner IFK på deras vänsterkant när Felix kommer runt och spelar snett in till Daniel som får en kanonträff på volley där IFK målvakten gör en fantastisk räddning.
2-0 målet hänger verkligen i luften nu men IFK kommer tillbaka lite i slutet och vi försvarar vår ledning ända in till slutsignalen.
Sett till andra halvlek där hemmalaget inte får till något riktigt hett framför Erik tycker vi att vi kan ta hem segern till Lidköping knappt men välförtjänt.
Mycket viktigt att få med sej en 3 poängare direkt i en svår bortamatch mot Falköping som säkert kommer vara med i toppen.
Hela laget spelar stabilt där Hellman som vanligt är kung i försvaret och Nordmark dirigerar centalt.
Måste även ge en extra blomma till Fröjd som jobbade kopiöst och fick kliva av med krampkänning i 80:e.
Nu ser vi fram emot hemmapremiären mot Mellerud på Söndag.
Oklart om det blir på Framnäs eller reservplanen  Dina plan

Laget
    Yuksel         Luis Larsson      Hellman
Stenström         Tasevski (58)        Hallin