LFK F19-IFK Kalmar 6-0

F19 Allsvenskan

Lidköpings FK – IFK Kalmar 6-0 (5-0)

Stabil, bra insats av tjejerna i dagens match hemma på Lockörn. Vinsten stannar på klara 6-0 efter att under första halvlek radat upp chanser framför Kalmarmålet gör vi 5 st under samma halvlek.
Under andra halvlek kommer vi inte riktigt upp på samma nivå och matchen tappar tempo  något denna varma eftermiddag. Vi håller ändå i taktpinnen och hittar rätt en gång under denna halvleken.
Kul att vi för första gången håller nollan under 90 minuter i årets serie. Kalmar hade inte många chanser idag men några tillfälle fanns dock. Kul för Lisa i målet och övriga att hålla nollan.
Extra kul är att vi nu under hösten har kommit igång med träningar där andra föreningar kommer för att träna med oss och idag har vi även en spelare som gästspelar hos oss, vilket är möjligt i denna serien utan att byta förening.
Wilma Karlsson Vänerborgs FK gör en bra insats som mittback hos oss idag, vilket är kul att hon vill ta denna möjlighet till spel hos oss.

Målen idag; Sandra 3 st, Linnea, Anna, Tilda.

//Leif Haglundh

Foto: Peter Robertsson