Lidköpings FK Kristijan Nikolla tillbaka på Framnäs – Lidköpings FK

Kristijan Nikolla tillbaka på Framnäs

Vi kan hälsa Kristijan välkommen hem igen efter några säsonger i 3 olika klubbar. Vår egen produkt ”Kiki” utvecklades i LFK Akademi innan han debuterade i A laget redan 2013. Efter några säsonger med LFK i div.2 flyttade ”Kiki” till Gauthiod 2017, året efter blev det en säsong i div.1 med Ljungskile och Grebbestad med totalt 25 div.1 seriematcher på sitt CV innan flytten gick tillbaka till Grästorp. Kristijan har varit vår prio 1 värvning inför 2020 och vi är väldigt nöjda med att få den sista stora pusselbiten på plats i LFK truppen.

Patriks tankar om Kristijan:
Kristijan är såklart hjärtligt välkommen hem igen efter några säsonger på vift. Alla vet vad Kiki kan göra i sina bästa stunder och att han är en av seriens bästa i 1 mot 1 lägen. Nu får han en lite ny roll som kommer passa honom och utveckla honom ytterligare som spelare och det ska bli riktigt intressant och kul att jobba ihop med Kiki igen ”

“Kiki” drar på sej LFK tröjan igen