Knapp förlust i Uddevalla, 0-1

Gamla klassiska Rimnersvallen bjuder på en regntung plan där dräneringen inte håller samma klass som arenan i övrigt. Likadant för båda lagen givetvis och det blir lite chansartat när bollen stannar i vattensamlingarna.
Oddevold äger lite mer boll och försöker vända bort oss men skapar egentligen inget farligt förrän i 43:e när Didrik får göra en fin fotparad. Vi är inte helt ofarliga när vi kommer in på offensiv planhalva där Tilly har den bästa chansen när han kommer igenom och avslutet räddas till hörna.
I andra upphör regnet och planen blir lite bättre och vi jämnar till matchen.
Därför kommer Oddevolds 1-0 mål i 57:e lite surt för oss efter vår fina start efter paus.
Efter målet måste vi givetvis försöka flytta fram våra positioner och det öppnar för lite mer chanser för hemmalaget. Men Didrik gör 2 högklassiga räddningar och Oddevold har bara en sårbar 1-0 ledning. Vi har en farlig hörna på övertid som går rätt igenom framför Oddevolds mål innan matchen är slut.
Resultatet är inte orättvist men Oddevold får slita för segern och våra spelare ska ha beröm för ett bra försvarsspel matchen igenom mot ett lag som mycket väl kan ta hem seriesegern.
Går att dela ut mycket beröm men vi lyfter fram några. Engelmark får kliva av före avspark och 18 åriga Oliwer Östlind får snabbt hoppa in från start och gör en kanonmatch, stör Oddevolds spelmotor Kenan i sin andra startmatch.
Didrik i mål och Hellman kan också kvittera ut ett extra beröm.
Nu har vi tagit oss igenom den tuffa perioden med 2 matcher i veckan på ett bra sätt och kan börja spela och träna som vanligt igen där IFK Tidaholm väntar hemma på Framnäs nästa Lördag.
                                            Didrik T
               Ring.       Hellman.     Löfving Svensson
Persson.        Eriksson.     Jonsson.     Gustavsson (61)
                                       Östlind