Inför säsongsstarten har vi 3 spelare som lämnar oss

LFK Herr truppen startar upp säsongen 2022 på Måndag (10/1) och det blir utan 3 spelare som lämnar LFK.
Oliver Jonsson återvänder till sin moderklubb, Skara FC. Oliver har 3 fina säsonger i LFK där han varit en viktig spelare både på och utanför planen och blir givetvis en nyckelspelare i Skaras nya satsning
Justus Hogbäck jobbar numera i Stockholm, ingen ny klubbadress klar. Hogbäck debuterade redan 2010 i Heimer A lag och har sedan från och till spelat i LFK mellan college fotboll i Kanada och Göteborg innan han återvände 2020.
Hampus Albinsson går till div.4 laget Ardala GoIF. Hampus har 1 start och 15 inhopp i div.2 senaste säsongen och kommer bli ett bra offensivt nyförvärv i Ardala.
Vi tackar alla 3 för åren i LFK och önskar ett stort lycka till i dom nya klubbarna.
Oliver Jonsson till Skara FC

Justus Hogbäck till Stockholm, klubb ej klar