Oavgjort i Tidaholm

Vi fortsätter kryssa i våra matcher. Vår första halvlek i Tidaholm är riktigt bra. Vi har total kontroll på matchen och hemmalaget får bara jaga boll. Vi spelar oss ur Tidaholms press gång på gång och vänder spel och hittar ytor som IFK lämnar och det enda som saknas är att vi borde komma till mer avslut med tanke på vårt stora boll och spelövertag. Vårt 1-0 mål kommer efter långt fint anfall och vändning till Egzon som trycker in boll framför mål där Hellman blir nergjord. Rasmus sätter säkert straffen och gör sitt 19:e mål dryga halvtimman in i matchen.
Tidaholm kan säkra kontraktet vid vinst och slippa press att ta poäng i svår bortamatch mot Nordvärmland och kommer ut i andra med högre press.
Vi blir tyvärr lite för bekväma och låter Tidaholm komma in i matchen sista 45. Reduceringen kommer i 63:e efter bolltapp på egen planhalva och fd LFK spelaren Rasmus Holmqvist kan via stolpen göra 1-1.
Sista halvtimman blir lite hawaiifotboll där Tidaholm jagar segermål och vi får några bra omställningar som vi inte utnyttjar. Joel som inte hade något göra i första halvlek får visa några gånger vilken bra målvakt han är och vi tappar bort 2 onödiga poäng.
Vi har en klar förbättringspotential till nästa säsong att följa vår spelidè och matchplan fullt ut i 90 minuter.
Nu möter vi Torslanda hemma i sista matchen där vi har revansch att ta efter förlusten i Göteborg i våras.
Laget.
       Luis Larsson    Hellman     Ring