Stabil 3-0 seger mot IFK Falköping

Vi säkrar 3-0 segern i första halvlek där vi dominerar och styr matchen totalt. Vi pressar och stressar IFK till felpass och vinner tillbaka boll snabbt. 1-0 kommer efter 20 minuter när Robin Kvick kommer runt på sin kant och levererar ett långt inlägg på bortre ytan där Felix Stenström  elegant lobbar över Falköpingsmålvakten.
10 minuter senare är Rasmus Möller framme och tvingar målvakten till hörna. Norlins hörna skarvas bakåt av Hellman till Emil Algotsson som kan styra in 2-0 med pannan i 30:e.
3-0 kommer i 38:e efter långt fint anfall där Felix sätter in boll i boxen till Benni Parlic som kommer in högst med huvudet och kan nicka in 3-0.
Bra första 45 minuter som vi kontrollerar och det lovar gott inför andra halvlek.
När domaren blåser igång andra ser det ut som vi sitter kvar i omklrummet första kvarten.
Även om IFK inte skapar nåt farligt så måste vi vara mer ödmjuka och fortsätta spela från start. Nu kommer vi igång igen efter en kvart och sista halvtimman är helt ok igen. Rasmus Möller är nära när Johan Karlsson sätter in boll framför mål men Möllers avslut tar i ribban. Strax efter har Johan tungt avslut som smiter över ribban.
Totalt 60 bra minuter där vi luftar några spelare som inte fått så mycket speltid tidigare.
Vi har även Rasmus Arvidsson, Egzon och Dani utanför truppen idag med lite småskavanker.
Oliver Jonssons rörelse över hela ytan är imponerande. Skulle vara intressant att mäta hans löpmeter!
Nu ser vi fram emot nästa match mot Skövde AIK, Lördag hemma kl.14.00. Det blir en utmaning!!
        Algotsson (60)     Luis Larsson     Hellman (45)
Stenström (70)               Norlin (70)                    Kvick
                                  Jonsson                  Lindell