Husse är taggad och har signerat för 2018

Husam Abdulhadi fick se säsongen 2017 från läktaren då han i en träningsmatch tidigt på våren hade oturen att slita av korsbandet. Operationen gjordes och rehaben har har gått framåt och nu är Husse tillbaka på planen i den röd/svarta tröjan.

” otroligt skönt att äntligen få vara tillbaka på plan, ser fram emot kommande säsong och hoppas kunna tillföra så mycket jag kan till laget. Jag är väldigt revanchsugen efter ett frustrerande 2017 “
/ Husse Abdulhadi

” Husse är en av de största bolltalangerna jag sett genom alla mina år. Ett perfekt “nyförvärv” som passar utmärkt in i vårt sätt att spela. Vi får också in en mycket trevlig och sympatisk människa till i truppen “
/ Patrik Gustavsson, huvudtränare LFK