Husse är klar för 2020!!

Nu är det klart med förlängning för vår bolltrollare på mittfältet, Husam Abdulhadi, som under 2020 kommer att göra sin fjärde säsong i laget sedan han kom upp från LFK Akademi.

Vi är givetvis mycket nöjda med att Husse väljer att förlänga sitt avtal med klubben och ser fram emot att få se hans finter och härliga passningar under ytterligare ett år på Framnäs.

Så här säger Patrik om Husse:
Husse är den spelare jag tränat i yngre år med störst potential vad gäller spelförståelse och passningsspel.
En enorm bolltalang med en magisk vänsterfot kort sagt och nästan alltid ett leende på läpparna när han spelar.
Han har verkligen förmågan att hitta lösningar i trånga situationer och skapa något ur trängda situation.
Jag är otroligt nöjd med att Husse förlänger med oss och ger ytterligare en dimension till ett redan starkt mittfält.