Säker 2-0 seger hemma mot IFK Uddevalla

IFK Uddevalla var pigga i 2 minuter typ innan vi tar tag i matchen. 1-0 kommer ganska logiskt efter ett konstant tryck mot Uddevallas backlinje i 16:e minuten. Lindell tar avslut som fastnar på Rasmus som vänder bort och vrider och placerar in avslutet otagbart.
Vårt övertag fortsätter med flera fina chanser som vi borde förvaltat bättre innan vi i 30:e gör 2-0. Vi biter oss fast framför Uddevallas mål innan Elias väggar med Rasmus och sätter avslut otagbart i gaveln.
2-o ledning i halvtid är i underkant efter första halvlek och nu gäller det att fortsätta i andra med lika bra spel..
Tyvärr blir vi lite bekväma efter vår 2-0 ledning i halvtid och gör inte klart jobbet ordentligt i andra.
Utan att vara hotade så spelar vi av sista 45 ganska lugnt och säkert.
Efter en lite sömnig andra halvlek har vi en bra period runt 70-75:e där vi har bud på 3-0 flera gånger om genom inbytta Emilio, Hallin, Rasmus och Johan utan att få in bollen.
Andra halvleks behållning är utan tvekan 17 åriga Hugo Tillys inhopp i 80:e.
Redan efter 1 minut har Hugo kommit till ett bra avslut och sen  blivit fälld i straffområdet. Borde blivit straff där och Tilly kommer sedan till ett nytt bra avslut strax över.
Underbart att se en sån ung spelare ta för sej utan respekt. Ska bli riktigt intressant att följa Hugo framöver…..
Vilson Nikola gör också debut i LFK tröjan mycket stabilt. Kvalitè rakt igenom i hans första match i LFK.
Nu väntar betydligt tuffare motstånd redan nästa Söndag hemma mot topplaget Stenungsund.
Hoppas Lidköpingsspubliken dyker upp då ………
                                                   Elblad
                   V Nikola     Luis Larsson   Hellman
Stenström (70)            Norlin                   Kvick (70)