Förlust, 1-2 mot Nordvärmland.

Vi visar inga tecken på sega ben efter den långa bussresan upp till Syssslebäck när matchen startar.
Vi börjar riktigt bra med varierat spel och har klart övertag i matchen direkt.
Vårt ledningsmål kommer också helt rättvist i 18:e minuten.  Ett mönsteranfall genom hela laget där Oliver hittar Johan som rycker igenom och serverar pass till Rasmus som vänder bort och avslutar iskallt. Vi  forttsätter efter målet med bra spel och skapar många hörnor och inspel Ett 2-0 mål hänger i luften. Johan är igenom och blir nertryckt. Luktar straff där och i slutet har sen Johan ett bra avslut som målvakten får rädda till hörna. Klockan närmar sej 45 och Nordvärmland har inte haft ett enda avslut eller målchans så långt.Då får hemmalaget frispark som kommer in framför mål och på andrabollen kan dom trycka in, via stolpen, 1-1 och halvleken är slut. Inte direkt rättvist resulutat efter 45 minuter där vi borde ha gjort något eller några mer mål.
Men kan vi bara fortsätta andra halvlek lika bra som första så kommer vi lösa detta.
Tyvärr så kommer vi inte upp i samma nivå i andra samtidigt som NV fick energi av sitt reduceringsmål. Passivt försvarsspel i 51:a ger också hemmalaget ledningen med 2-1 som står sej matchen ut.
Vi har några halv chanser och många hörnor och frsparkar som vi slarvar bort. Bästa chansen får Johan med 10 kvar när han kommer igenom men målvakten kan rädda avslutet til hörna. I slutet skapar vi lite tryck men trots alla avbrott så blir det bara knappt 3 minuter tillägg lite märkligt.
Surt att åka den långa vägen hem utan poäng men vi får skylla oss själva när vi inte kan fortsätta andra halvlek lika bra som första 45.
             Algotsson     Ring      Hellman
Stenström (72)    Norlin (82)        Hallin (72)
                     Jonsson            Lindell
                   Karlsson      Arvidsson