Vi kryssar vidare efter 1-1 mot Grebbestad

Vi startar matchen riktigt piggt första 10 och det ser rätt lovande ut. Men Grebbestad tar för sej mer och mer samtidigt som vi tappar fart på både boll och fötter. 0-1 kommer i 20:e efter felpass upp i plan. Grebbestad är blixtsnabba i omställningen och sätter in boll bakom vår backlinje på sin snabba forward som inte gör nåt misstag i friläget mot Erik.
Nej, vår första halvlek är inte alls bra. Känslan är att det tuffa programmet vi har haft senaste veckorna tagit ut sin rätt när vi ser slitna och trötta ut. Grebbestads 1-0 ledning i halvtid är rättvis.
Närmast mål för oss är Johan som har en cykelspark över och en straffsituation där Johan är igenom och blir nergjord i boxen utan signal.
Det måste komma en ordentlig uppryckning inför andra om vi ska få några poäng ikväll.
Det verkar som den korta vilan i halvtid ger oss energi för vi kommer ut som ett nytt lag i andra halvlek.
Nu får vi igång bättre rörelse och släpper boll snabbare. Efter ett långt fint anfall får vi tillslut hörna där Stenströms avslut styrs mot Oscar som kan trycka in 1-1 i 54:e.
Nu är det vi som har initiativet i matchen och vi kommer runt på kanterna flera gånger där bara sista passet saknas. Inbytte Robin Kvick har farligaste avslutet som Grebbestads målvakten lyckas rädda.
Matchen sista chans kommer på övertid när Erik lyfter in frispark i Grebbeboxen och Johan kommer loss men blir lite hakad. Vi hade väl inte protesterat på straff men istället blåser domaren av matchen.
Sett till 90 minuter så är väl ändå oavgjort rättvist men lite surt ändå att vi inte kunde trycka in ett vinstmål efter våra fina sista 45 minuter.
Nu har vi kommit igenom en tuff period med 4 matcher på 16 dagar mot tungt motstånd där vi inte förlorat och får med oss 6 poäng. Nu får vi äntligen en normal vecka där vi kan träna 4 pass innan vi åker till Göteborg och möter Torslanda på Lördag.
Hellman gör som vanligt en kanonmatch men idag gör också Elias en grym match med många, många löpmeter.
Vi saknar Oliver som är krasslig och sliten men som vi hoppas är ok till nästa match och vi drar inte på oss några gula och avstängningar heller så nu är det bara att förbereda oss.
    Luis Larsson     Hellman     Algotsson
Stenström            Reljanovic              Norlin