Uddamålsförlust mot Grebbestad

Topplaget Grebbestad jagar serieledande Örebro för div.1 avancemang och “måste” vinna för att inte tappa.
Första halvlek svänger fram och tillbaka, båda lagen skapar lite halvchanser där våra bästa kommer från Johan med nick  framför mål och Emilio med avslut som styrs över ribban.
0-0 efter jämn halvlek och vi är med i matchen.
I andra tar vi ledningen i 55:e. Grebbestad står högt med sin backlinje för att vinna boll på vår planhalva och det straffar sej. Elias vinner boll och trycker in bakom Grebbestads backlinje till Johan som rycker ifrån 30 meter innan han iskallt chippar  in ledningsmålet. Tyvärr kan vi inte hålla ledningen så länge. I 59:e kommer långt inlägg på Eriks bortre stolpe där Grebbestadspelare kan språngskalla in 1-1. Nu kopplar hemmalaget greppet på matchen och vi har svårt en period att få fast boll på offensiv planhalva.
2-1 kommer i 63:e efter att Grebbestad bitit sej fast i ett långt anfall och Erik är chanslös på friläget.
Vi gör några byten för att få in nya pigga fötter och jämnar ut matchen igen. I 85:e får Grebbestads lagkapten 2 gula och får kliva av med ca 7-8 minuter kvar.
Nu trycker vi ner Grebbestad i deras straffområde och kan mata in bollar. Bästa läget får Husse när han på övertid har tungt avslut som slickar ribban men vi får inte in bollen och förlorar med uddamålet.
Inte så mycket att klaga på. Vi gör återigen en stark match mot ett topplag där vi med lite flyt kunde tagit poäng.
Svårt att plocka ut nån särskild men Emilio gör en bra match på kanten och Elias löper och gör ett stort jobb centralt.
Bara att ladda om för nytt topplag, serieledande Örebro nästa Lördag.
      Luis Larsson    Hellman    Algotsson
Reljanovic (72)      Norlin             Kvick (68)
                          Lindell      Jonsson (68)
                       Arvidsson      Karlsson (77)