Storseger, 5-2, i genrepet mot Vårgårda IK

Vi bjuder på många mål i genrepet, inte bara våra egna 5,utan även Vårgårdas båda mål som får sättas in på självmålskontot.
Bra värdemätare att möta en seriekollega som hade en stabil säsong i div.2 förra året.
Vi tar ledningen i 10:e minuten där Johan Karlsson först lurar bort sin gubbe innan han kommer runt och sätter in boll smart på rätt yta där Oliver Jonsson kommer i bra löpning och kan trycka in sitt första LFK mål i taket.
1-1 kommer i 16:e efter missförstånd där Hallin nickar in bollen i eget mål.
Men det dröjer bara 4 minuter innan Hallin gör sitt andra mål, nu i rätt mål!
Norlin blir nerdragen på offensiv planhalva och Elias sätter in frisparken perfekt till Hallin som kan styra in 2-1 i 20:e.
3-1 kommer fem minuter senare efter blixtsnabbt anfall där återigen Johan Karlsson ligger bakom med nytt fint inspel i boxen där Rasmus Arvidsson kan trycka in snyggt mål i 25:e.
Tyvärr bjuder vi på nästa Vårgårda mål igen och vi går till halvtidsvila med 3-2 ledning.
Andra rivstartar vi med 4-2 redan i 47:e när Rasmus Arvidsson snappar upp boll och kommer ren med Vårgårda målvakten och sätter iskallt avslutet mellan benen.
Avslutningen av matchen böljar fram och tillbaka där båda lagen skapar några chanser, bl.a har Oliver ett bra skott som Vårgårda keepern får göra tv räddning på!
Sista målet kommer på övertid när Hallin rycker igenom och serverar inbytte Rasmus Möller på bortre ytan där Rasmus kan styra in 5-2.
Vårgårda har några väldigt bra spelare och vi är nöjda med att göra 5 fina mål på anfallsspel som vi tränar på.
Johan Karlsson går mållös men ligger bakom 2 av målen och gör ett bra jobb. Husse äntligen tillbaka på plan efter rehabträning och vi har tuff konkurrens på flera positioner nu inför seriestarten om en vecka.
Nu väntar en DM match på Tisdag i Falköping mot Valtorp innan vi börjar ladda för premiär hemma på Framnäs på Lördag mot Vänersborgs FK.
    Algotsson (63)   Hellman       Hallin
Stenström             Norlin (68)            Kvick