Evelina Klasson skriver sitt första A-lagskontrakt

Evelina har under hösten och vintern imponerat på träningar och matcher. Evelina har tagit den långa vägen i LFK och har nu belönats med ett a-lagskontrakt.

⁃ Min känsla är att det är en härlig grupp och att det kommer bli en lärorik säsong. Jag har kommit in bra i laget och ser fram emot de utmaningar som väntar.
/ Evelina Klasson

⁃ Evelina är en kraftfull spelare som redan gjort debut mot bra motstånd. Hennes utvecklingskurva har bara pekat uppåt än så länge. Hon kommer att bli en tillgång för LFK.
/ Kjell Larsson, huvudtränare LFK

⁃ Evelina är en spelare som agerar otroligt moget på planen trots sin ringa ålder. Hon har en härlig spelförståelse och det syns i dom beslut hon tar på plan! Hon tar för sig och visar att hon vill något med allt hon gör! En underbar person med en fantastisk karaktär som växer för varje dag!  Hon har mot allsvenskt motstånd och i träningsmatcherna under försäsongen visat hur klok hon är och att hon kommer vara med slåss om en plats i startelvan! Detta är en talang som är öppen och villig att lära sig av varje träning och match. Det är och ska bli ett rent nöje att få följa hennes karriär.
/ Caroline Berling, assisterande tränare LFK

⁃ Det är alltid roligt när unga spelare tar kliv i karriären och börjar konkurrera på högre nivå. Evelina har imponerat på träning och match och är väl värd den här bekräftelsen. Samtidigt som LFK alltid gläds när egna spelare tar sig hela vägen upp till representationslagen och det är en fjäder i hatten till våra ungdomsledare.
/ Daniel Nordmark, Sportchef LFK